The Mambas

Booq Mamba este noua linie de genti de la booq, pentru laptopuri de 13″ sau 15″.

Booq Mamba Slim este o geanta de umar conceputa pentru MacBook-urile de 13″ si laptopuri de aceeasi marime. Designul original si dimensiunile compacte o fac foarte usoara de folosit.
Finisata cu materiale de inalta calitate, Mamba Slim ofera o protectie foarte buna in cazul deteriorarii accidentale.
Mamba Slim include de asemenea o curea de umar ergonomica si numeroase buzunare interioare pentru depozitare.

Booq Mamba Courier ofera un aspect modern si dinamic. Este o geanta ideala pentru a-ti transporta laptopul, impreuna cu adaptoare, cabluri, portofel, pasaport, si toate celelalte accesorii si documentele necesare pentru viata ta personala sau profesionala.
Este usoara, durabila si impermeabila, calitati care fac aceasta geanta companionul tau ideal.

Fiecare geanta este echipata cu fermoare originale YKK si placuta cu seria unica Terralinq. Terralinq este un serviciu booq care ajuta reunirea posesorilor cu geanta lor pierduta.

DESPRE BOOQ

Compania booq a fost infiintata de un om de creatie si de aceea nu este o intamplare faptul ca fiecare produs si serviciu oferit clientilor este conceput ca un angajament fata de creativii de profesie.

Activitatea companiei cu sediul central in Sierra Madre, California, este coordonata de o mica echipa de persoane creative orientata pe oferirea unor produse si servicii premium celor mai pretentiosi clienti din domeniul gentilor de laptop pentru multi ani de acum inainte.

Mai multe detalii pe www.booq.ro si www.booqeurope.com


DESPRE NEOCOMM

Neocomm este o companie privata cu capital integral romanesc orientata pe introducerea de produse premium destinate posesorilor de calculatoare portabile din Romania, reprezentant exclusiv al marcilor booq, red maloo, Eastpak, si Crumpler pentru Romania.
Mai multe detalii pe www.neocomm.ro
De asemenea, pentru a sta la curent cu stirile neocomm, va puteti inscrie pentru newsletter aici: http://pressroom.neocomm.ro/aboneaza-te/

Comentariile sunt inchise