Tichetele de masa – instrumentul eficient de management

tichete de masaTichetele de masa Cheque Dejeuner constituie un mare avantaj economic si social, ce creeaza un echilibru intre asteptarile salariatul si economiile pe care orice societate doreste sa le faca.

Acest sistem este avantajos pentru toti platitorii de impozit pe profit, iar acordarea acestor tichete reprezinta un factor de fidelizare a personalului si in acelasi timp, un avantaj fiscal pentru compania care le distribuie. Din aceste doua motive, acordarea de tichete de masa s-ar putea sa fie o optiune pentru companiile care doresc sa-si pastreze personalul stabil, in conditii de eficienta fiscala maxima.

Societatile care optreaza pentru acest sistem cu tichete de masa, au posibilitatea sa ofere angajatilor cu contract individual de munca un tichet de masa pentru fiecare zi lucratoare, exceptand zilele in care se primeste diurna, zilele de concediu sau zilele libere platite.

Aplicarea sistemului tichetelor de masa are avantaje atat pentru salariati, cat si pentru societati astfel ca anganjatii sunt mult mai motivati si mai performanti, administrarea e foarte simpla, conducerea beneficiaza de o imagine buna in fata echipei, se fac economii considerabile pentru societate, puterea de cumparare a angajatilor creste si reprezinta un element cheie cardul negocierii salariale. Afla de aici mai multe detalii despre tichete de masa oferite de Cheque Dejeuner.

Aceste tichete permit numeroase avantaje pentru toti salariatii, din punct de vedere economic, al unei vieti mai bune si o imagine valoroasa de care societatile care se folosesc de aceste tichete pot beneficia.

Orice companie care se respecta, orice companie care doreste sa faca economii si in acelasi timp sa multumeasca salariatii, au posibilitatea sa opteze pentru aceste servicii, care ajuta atat angajatorul, cat si salariatul.

Cu cat pui mai mult accent pe fiecare salariat, cu atat acesta va fi mai determinat si mai productiv, iar asta poate aduce in timp, doar castiguri companiei.

Comentariile sunt inchise