Toalete ecologice

Toaletele ecologice reprezinta pasul spre viitor facut in evolutia tehnologica. Acestea protejeaza mediul si pot fi transportate si amplasate oriunde, indiferent de distanta pana la sursa de apa curenta si canalizare. Bazinele cu retentie pastreaza conditii igienice pentru sute de oameni zilnic, la preturi reduse. Deseurile biologice sunt distruse de solutia septica in cuva de retentie, care poate fi golita prin vidanjare pentru o noua folosire. Cuva este prevazuta cu coloana de aerisire pentru eliminarea noxelor si a gazelor urat mirositoare.
Sistemul Euro-WC pe care vi-l supunem atentiei este extrem de folositor in cazul spatiilor destinate intrunirilor publice cu multi participanti (stadioane si arene sportive, targuri comerciale, intruniri politice, mitinguri, concerte in aer liber), in cazul spatiilor care sunt folosite temporar (campinguri turistice, tabere militare sau scolare, santiere de constructii, parcari, depozite, antrepozite), in cadrul spatiilor pe marginea autostrazilor, in cazul spatiilor de agrement, pentru constructiile din zone indepartate (gari, statii de transport in comun, unitati militare), si in cazul spatiilor industriale care nu beneficiaza de apa curenta si canalizare.
Cabinele Euro-WC sunt independente de retelele de apa curenta si canalizare. Sunt usor de amplasat si montat, fara sa fie nevoie de mijloace de ridicat speciale. In cazul cabinelor duble, acestea pot fi personalizate pe sexe. Unele modele sunt dotate si cu lavoar. Toaletele ecologice pe care le propunem sunt destinate cu precadere zonelor urbane cu densitate mare de persoane si trafic intens, pentru montare in spatii amenajate.
Gama de toalete ecologice cu sistem Autoclean, de autocuratare, a fost special conceputa pentru adaptarea acestora la cele mai diferite planuri de constructii si sa poata inlocui cu succes toaletele traditionale. Unele dintre acestea sunt echipate cu chiuveta, distribuitor de sapun automat, oglinda, prosop, distribuitor de hartie igienica, cuier si cos de gunoi. O parte dintre aceste toalete pot fi folosite cu succes de persoanele cu dizabilitati.
Toaletele ecologice sunt un semn de civilizatie, se construiesc, se mentin si se dezafecteaza foarte rapid. Pe santier, in camping, in orice loc fara apa curenta si canalizare, aceste toalete ecologice reprezinta solutia cea mai comoda si cea mai ieftina. Preturile sunt variabile in functie de dotari.
Pentru detalii, consultati DFS Center Grup.

Comentariile sunt inchise