Top 5 Bebe Audio Monitor

Vtech Crystal Sound Bebe Monitor

Vtech Crystal Sound Bebe Monitor este cel mai nou monitor oferit de tehnologia digitala DECT si uneori poate fi gasit online la pretul de 50-60 $.Monitorul are 120 de canale care se scaneaza automat pentru cel mai clar semnal, plus lumini indicatoare de sunet si capacitatea de a controla sensibilitatea microfonului. De la unitatea parintelui puteti porni muzica pentru a va calma copilul. Monitorul are 20 de cantece disponibile. Este unul dintre putinele bebe monitoare care au doua unitati pentru parinte.

Graco UltraClear II Baby Monitor

Uneori gasirea unui baby monitor ideal necesita studiu si in acelasi timp eroare. Astfel ca Graco UltraClear II Baby Monitor de 49 MHZ ar trebui sa fie unul dintre monitoarele care trebuie incercat. Graco UltraClear II este o alegere excelenta. Are un cost acceptabil si doua canale pentru a minimiza interferentele dar multi dintre parintii care l-ua utilizat sunt multumiti de performantele lui. Monitorul are doua unitati pentru parinti care sunt incluse in acelasi pret. De a semenea are si optiunea de vezoiza care se opreste automat dupa 15 minute.

Sony BabyCall Baby Audio Monitor

BabyCall Sony este unul dintre cele mai bune monitoare pentru copii disponibile la un pret de mai putin de 50 de dolari.  Este un monitor analog de 900 Mhz, astfel ca este posibil sa aveti parte de interferente ale altor electronice din casa. Ceea ce este un avantaj sunt cele 27 de canale care va ofera posibilitatea de a gasi probabil un canal care va functiona perfect.
Pentru a combate zgomotul de fundal, Sony BabyCall are un mod de activare a vocii. Astfel difuzoarele nu emit sunete pana in momentul cand copilul se misca sau face zgomot.
Are baterii reincarcabile si este rezistent la apa ceea ce il face ideal pentru a fi tinut la dus.

Safety 1st High Def Digital Baby Monitor

Siguranta este definitia acestui baby monitor. Acest audio monitor este programat pentru o actualizare, astfel ca are disponibilitate limitata pentru un timp.Safety 1st High Def Digital Baby Monitor are conexiune privata ca toate monitoarele scumpe dar clar cu o durata de viata a bateriei mai scurta. Este o alegere ideala pentru cei care nu au buget disponibil de 100 de dolari.

Philips Avent SCD510 DECT Digital Baby Monitor

Philips Avent a fost prima companie care a vandut monitoare digitale pentru copii folosind tehnologia DECT, in Statele Unite.  SCD510 DECT Digital Baby Monitor foloseste tehnologia DECT pentru a oferi conexiune sigura si garantata fara interferente intre unitatea parintelui si cea a copilului. Are posibilitatea de reglare a sensibilitatii microfonului si scaneaza automat 120 de canale. De asemenea cu acest monitor aveti posibilitatea de a vorbi cu bebelusul din alta camera. Are receptie de pana la 1200 de metri si baterii reincarcabile.

Acesta este un top ale celor mai bune dar si acceptabile bebe audio monitoare.

Comentariile sunt inchise