Totul despre Adsense sfaturi si trucuri!

Adsense este programul perfect de generare a veniturilor pasive pentru ca nu necesita eforturi din partea dvs. cu provocarea si vanzarea unui produs. Asta inseamna ca puteti genera castiguri in bani online foarte simplu doar cu ajutorul unui website sau blog si prin postarea de reclame adsense. Caci da dragii mei adsense este un program prin care absolut orcine, dar absolut oricine chiar si un incepator in ale internetului sau oricine doreste sa castige un ban pe internet il poate practica fara probleme. De ce este asa de simplu? Atunci sa-l analizam putin: adsense este o formula simpla, un program usor de utilizat si intretinut, ganditi-va ca ati invatat sa conduceti o masina si sunteti la inceput, vi se pare dificil nu-i asa, dar exersand deveniti experti si nu uitati toata viata cum sa faceti acest lucru. Ok pana aici, dar surpriza si programul adsense functioneaza la fel, vi se va parea greu la inceput, dar exersand-ul veti deveni un maestru adevarat, iar acest lucru singur nu-l veti mai uita mai ales cand vedeti cati bani intra in conturile dvs. de pe urma lui. O sa spuneti “Pai bine dar cum se utilizeaza adsense asta?”, va voi raspunde. Sa presupunem ca si dvs. la fel ca si marea majoritatea a celor ce utilizeaza internetul in ziua de astazi aveti un blog (pe www.blogspot.com este gratuit) si doriti sa castigati un ban pentru buzunarul dvs. nimic mai simplu aplicati in sectiunea design a blogului dvs. apoi pe adaugati obiect gadget si selectati casuta adsense , si gata aveti propriile dvs reclame adsense pe care vizitatori vor da clic si de pe urma carora dvs. o sa castigati bani. Vi se pare greu?
Am sa va dau 3 sfaturi esentiale pentru a va creste veniturile cu adsense:

1) Folositi intotdeauna canale publicitare personalizate si nu cele recomandate de catre google, asta inseamna ca dvs. trebuie sa selectati cuvintele cheie relevante in functie de continutul site-ului sau blogului dvs. pentru a creste interesul vizitatorilor fata de reclamele postate si de ce nu valoarea lor, care poate creste de la 0,10 eurocenti si la 0,40 eurocenti.

2) Utilizati pe cat posibil adsense in partea superioara a site-ului sau blogului dvs. pentru a putea fii foarte vizibil vizitatorilor, si la fel de important editati textul anunturilor dvs. adsense in functie de culoarea textului din pagina dvs. iar textele de tip link scrieti-le intotdeauna cu culoarea albastru se considera SEO (optimizarea pentru motoare de cautare) si asta. Si sub nicio forma nu faceti clic pe anunturile dvs..

3) O alta unealta foarte puterina pentru adsense este casuta de cautare pe care calduros v-o recomand la toti cei care doriti sa incasati bani din adsense. Casuta de cautare este foarte puternica si orice webmaster ar trebuii sa o ia in considerare pentru ca ea cu ajutorul termenilor de cautare pe care dvs. ii inserati deschide pagini cu sute sau mii de reclame adsense de pe urma caraora sa castigati fara probleme, si de regula sunt cele mai bine platite reclame de programul Adsense. Dar partea cea mai interesanta incepe abia acum, pentru o singura pagina de tip blog aveti dreptul sa introduceti 3 unitati de anunturi adsense, o unitate are 3 reclame, care inseamna 9 reclame adsense pe o singura pagina, iar o casteta de cautare deschide zeci de pagini cu zeci de reclame. Daca doriti cu adevarat sa incasati bani online tineti cont de casuta de cautare, care se poate insera in pagina oriunde, cele mai bune locuri fiind in colturile superioare.

Va stam la dispozitie cu o colectie impresionanta de materiale informative despre adsense, sfaturi si trucuri precum si despre cum puteti castiga de pe urma programului adsense.
Dar pentru mai multe informatii si detalii va asteptam pe site-ul nostru la ‘Castigati Bani Online!’

Comentariile sunt inchise