Totul despre Viena

Viena, cunoscuta si drept capitala Austriei, este un oras situat in Nord-estul tarii a carei capitala o reprezinta, avand o distanta de 856 km. Cunoscuta pentru palatele imense de o frumusete rar intalnita, impanzite peste tot pe strazile pavate, Viena are si o mostenire culturala marcata de mari compozitori ca: Beethoven, Mozart, Strauss care au facut ca in prezent acest oras sa fie renumit in intreaga lume datorita Operei de stat si a Filarmonicii drept orasul cu cele mai multe reprezentatii de muzica clasica din lume. In cazul in care doriti sa socializati cu oamenii locului, limba pe care trebuie sa o stiti este germana, iar banii in care veti tranzictiona pe toata durata sederii dumneavoastre in Viena, este euro. Fiind un oras ce apartine Uniunii Europene, la trecerea granitei sunt necesare doar actele de identitate: buletinul.

Atat unitatile de cazare Viena, cat si hotelurile dispun de preturi ridicate, chiar si in afara sezonului. In timpul verii cazarea trebuie asigurata cu cateva zile inainte,deoarece atunci este sezonul deschis, foarte aglomerat si este foarte probabil ca nici o unitate de cazare sa nu fie disponibila, dat fiind faptul ca atunci mai peste tot este ocupat. Pentru mai multe informatii aveti urmatoarele posibilitati: Hotelurile libi, Huetteldorf, Birg Cyrus, de 2 stele; Meininger City Center, Airo Tower, Hernals, de 3 stele; Touroutel Mariahilf, Holiday Apartment, de 4 stele.

Ocupat pana la refuz de monumente,muzee si tipuri diverse de vacante, la capitolul Viena obiective turistice lucrurile sunt foarte clare. Simpla vizita a acestui oras european te face sa cunosti o parte din istorie, plimbarile sunt o experienta unica dat fiind faptul ca Viena dispune de nenumarate cladiri marete, grandioase, „pline” de istorie. In pofida acestui fapt, Viena este totusi la ora actuala unul dintre cele mai moderne orase ale lumii, multitudinea cafenelelor de lux, centrelor comerciale, restaurantelor si magazinelor fiind ceva frecvent intalnit pe strazile orasului.

Comentariile sunt inchise