Tricouri pentru barbati cu stil

Tricourile sunt importante in vestimentatia fiecarui barbat, pentru ca pot fi purtate oricand si aproape la toate evenimentele. Tricourile sunt piesa de rezistenta pentru tinutele casual, sport sau chic. Chiar daca sunt percepute ca si piese vestimentare usor de alese, nu trebuie sa scapati din vedere cateva lucruri esentiale.

Daca doriti sa iesiti din anonimat, puteti opta pentru tricouri barbati cu imprimeuri sau cu desene, care sa va caracterizeze. Evitati in schimb modelele cu mesaje, fiind deja demodate. Cu siguranta stiti ca culorile aprinse sunt cele mai in voga in vara lui 2012. Asadar, va recomandam sa va jucati cu culorile si sa alegeti linistit tricouri in verde, galben, albastru sau portocaliu. Iar daca aveti pielea bronzata, aceste modele va vor accentua. Aceste modele pot fi purtati cu jeansi in culori deschise, dar si mai inchise. Daca imprimeurile va sunt pe plac, alegeti un tricou alb, negru sau gri si evitati modelele colorate cu printuri. Ca si in cazul culorilor si imprimeurile trebuie alese astfel incat sa va reprezinte.

Chiar daca multi barbati considera ca accesoriile trebuie purtate de catre femei, sa stiti ca exista si accesorii dedicate barbatiilor. Chiar daca este vorba despre tinute casual sau sport, puteti sa le oferiti un plus de stil. Bratarile sunt cele mai potrivite pentru tricouri. Optati pentru cele realizate din piele sau pentru modelele metalice. Ceasul este desigur de nelipsit pentru barbati, iar modelele mai simple, pot fi asortati perfect la tricouri. Tototada mai puteti opta si pentru un lant mai lung, de preferat din argint.

Comentariile sunt inchise