Tricourile The Mountain – acum si in Romania

The Mountain este unul dintre cei mai celebri producatori de tricouri imprimate din intreaga lume, fiind prezent in special in Statele Unite ale Americii si in vestul Europei. Faima The Mountain este acumulata in timp si se datoreaza calitatii produselor oferite si originalitatii design-urilor, viu colorate si foarte realiste.

Produsele The Mountain sunt caracterizate, in primul rand, prin calitate; sunt fabricate in Statele Unite ale Americii, din bumbac 100%, nu au cusaturi laterale (sistem tubular) si, deci, nu se deformeaza, au cusaturi duble pentru o rezistenta sporita si sunt imprimate printr-un procedeu special. Pigmentii folositi sunt impregnati in tesatura, spre deosebire de tricourile obisnuite, unde desenul este lipit la suprafata. Astfel, imaginea imprimata nu se deterioreaza in timp, nu crapa si nu dispare la spalat; ea va ramane la fel de vie dupa ani si ani de purtat. The Mountain are grija de mediul inconjurator si foloseste doar vopseluri si cerneala pe baza de apa, care nu polueaza. In plus, a introdus seria Organic, ce utilizeaza doar bumbac organic 100%, cultivat pe terenuri curate. Seria Mountain Evolution este realizata din bumbac “ring-spun”, mai moale, mai subtire si mai placut la atingere.

Design-urile produselor The Mountain sunt cu adevarat spectaculoase – imaginile sunt foarte realiste, fotografice chiar, si se intind pe toata suprafata tricoului. In plus, fundalul este imprimat in sistem tie-dye, creand un feeling organic, natural, bine armonizat cu desenul principal. Inspirate din natura (in special din lumea marina), din universul Fantasy, din desenele rupestre si mitologia nord-americana, modelele The Mountain satisfac gusturi oricat de capricioase. Colectia Skulbone completeaza seria cu teme rock, death si dark, adevarate opere de arta pentru iubitorii artei intunecate.

Incepand din 2011, romanii se pot bucura de tricourile The Mountain la ei acasa, prin Magic T-Shirts, un magazin online dedicat. Aici se pot gasi tricouri Mountain Classic, tricouri Mountain Evolution, Organic, Skulbone, maieuri si tricouri pentru copii, direct de la importatorul oficial. Cei indecisi pot vizita pagina de promotii, sau cea cu produse recomandate.

Comentariile sunt inchise