Turcia o destinatie in topul turistilor romani

Turcia este poate cea mai agreabila destinatie pentru turistii romani. Datorita lipsei ploii in timpul verii care da zile insorite cu cer neacoperit oferte litoral Turcia sunt in topul cautarilor printre turistii romani. Hoteluri de la 3 la 5 stele, majoritatea incluzand servicii cu masa all inclusive, zonele pline de istorie si obiective de interes si in special tarifele relativ mici, incanta in fiecare an turistii in statiunile de pe litoralul turcesc.

Locul cel mai cautat de pe litoralul din Turcia este cel de la Marea Mediterana, ce se numeste si Coasta de Turcoaz, are peste 1.400 kilometri de plaje superbe si orase antice care incanta turisti prin diferite obiective vechi. Antalya, Bodrum, Marmaris, Kusadasi sunt unele dintre statiunile din aceasta zona, care se regasesc in lista ofertelor agentiilor de turism pentru litoralul turces gratie climei calduroase, si a peisajelor speciale cu muntele Taurus care pleaca direct din apa, prezentand pe alocuri privelisti de neuitat.

Puteti ajunge la malul marii in Turcia fie cu autoturismul fie cu avionul. Daca mergeti cu copiii, este binevenit sa luati un charter pentru a evita oboseala data de drumul lung (solicita cel putin o oprire cu autoturismul). In perioada estivala agentiile de profil au bilete de avion pentru toate buzunarele. Daca nu sunteti cu copiii drumul cu autoturismul va face din vacanta dvs. una cu adevarat speciala. La mijlocul drumului spre statiunile de pe litoralului turcesc opriti-va vreo cateva zile la Istambul pentru a vedea una din multele atractii turistice precum: Palatul Topkapi, renumitul bazar, Moscheea Albastra, plimbarea cu vaporasul pe Bosfor. Deasemenea puteti trece cu vaporul stramtoarea Dardanele si puteti face o vizita zonelor vechi Canakkale si Troia, si templul din Efes al Artemisei. Daca dispuneti de mai mult timp, faceti un mic ocol si mergeti la Pamukkale vazuta ca unul dintre cele mai fantastice locuri cu o perspectiva de neuitat, care divulga si renumitele bai de calcar.

Mai mult, modul cum se poarta angajatii hotelurilor in statiunile de pe litoralul din Turcia nu se compara nici pe departe cu cele litoralul romanesc sau cel din Bulgaria. Poate doar pe litoralul grecesc sa intalnim oameni care sa trateze turistii precum se poarta angajatii hotelurilor si agentiilor din statiunile turcesti. In resorturile de de la malul marii, ai parte de tot ce este mai bun de la mancare, bautura, la distractii de dimineata pana seara. Deaceea tot mai multi turisti din tara noastra merg in vacanta pe litoralul turcesc.

Daca vrei sa petreci concediul de vara intruna din statiunile de pe litoralul din Turcia viziteaza oferte litoral 2013, unde vei gasi cele mai bune preturi atat pentru litoralul din strainatate cat si pentru statiunile de pe litoralul romanesc.

Comentariile sunt inchise