Turism de calitate in statiunea Moeciu?

Toti ne dorim ca atunci cand plecam in vacanta sa avem parte de niste zile perfecte in care sa avem posibilitatea sa ne odihnim, sa uitam de griji si sa ne reincarcam bateriile. In Romania exista o multime de locuri frumoase ce merita vizitate, peisaje nemaipomenite si oameni primitoti de obicei insa gasim oare peste tot si un turism de calitate? Serviciile de cazare si masa nu sunt chiar incantatoare peste tot si daca avem ghinion sa ne alegem unitatea de cazare nepotrivita ne putem strica tot concediul ( pentru ca , sa fim sinceri, conteaza foarte mult confortul pe care il avem intr-o unitate de cazare).

In statiunea Moeciu proprietarii pensiunilor fac tot posibilul ca oaspetii lor sa se simta bine si sa plece acasa cu dorinta sa revina cat mai curand. Se poate spune ca acestia chiar incearca sa ofere clientilor servicii de calitate, amabilitate si seriozitate . Poate de acces in fiecare an , mai ales in perioada rece, statiunea Moeciu nu duce lipsa de turistii si multi dintre cei care au fost acolo sustin ca se vor reintoarce de fiecare data cand vor avea ocazia.

Tarifele de cazare Moeciu sunt si ele foarte bine echilibrate, raportul calitate-pret fiind bun si laudat de cei mai multi dintre cei care si-au petrecut vacantele in satiune. Aveti posibilitatea sa gasiti cazare in pensiuni de 2 stele / margarete care ofera un confort mediu dar si o ambianta placuta la tarife incepand de la 80 lei/noapte sau chiar si mai putin in extrasezon sau puteti alege sa va petreceti sejurul intr-o unitate de cazare mai luxoasa de 4 stele/ 5 margarete unde tarifele sunt putin mai mari insa si conditiile sunt mai bune si exista o multime de facilitati. Pentro o noapte intr-o astfel de locatie tariful poate incepe si de la 150 lei/noapte si poate varia in functie de perioada aleasa.

Statiunea montana Moeciu este foarte apreciata in ultimii ani deoarece majoritatea unitatilor de cazare sunt foarte bune si ofera servicii satisfacatoare clientilor sai. In opinia mea se incadreaza cu success la categoria “turism de calitate”. Daca nu ati fost pana acum in Moeciu, va recomand sa alegeti aceasta statiune ca destinatie de vacanta pentru ca, spunem noi cei care am fost, veti fi multumiti!

Comentariile sunt inchise