Unde mergem de sarbatori?

Mereu exista dilema locului, cand vine vorba de sarbatorile de iarna. Craciunul este mai usor de stabilit deoarece, de obicei se organizeaza reuniuni in familie, fiecare membru aducand preparate traditionale. Problema se pune cand trebuie sa hotaram unde mergem de revelion, ofertele sunt cat se poate de variate, preturile la fel, asa ca unde ne vom distra mai bine?

Muntele este poate solutia cea mai buna. Astfel putem “impusca doi iepuri dintr-un foc”, mergem la schi si petrecem cea mai asteapta seara din an. Un exemplu bun ar fi oferte de revelion Brasov. De doi an am am mers numai aici, deoarece partiile sunt numar mare: Partia Bradul, Partia Drumul Rosu, Partia Kanzel, Partia Lupului, Partia Postavarul, Partia Ruia, etc. Locatia cu siguranta va va incanta, brazii imbracati cu zapada, mai bine zis toata natura alba te face sa te simti ca intr-o poveste. Recomand cazare ieftina la pensiuni in Brasov, pentru ca aici de cele mai multe ori se organizeaza petrecerea Anului Nou pentru turisti.

Este una din cele mai indragite statiuni montane unde ofertele se intrec in preturi mici si diferite posibilitati de a sarbatori Revelionul.

Comentariile sunt inchise