Unde vad canale tv romanesti online?

Astazi, pe internet poti urmari  tv online gratis sau contra cost pe o multitudine de site-uri, piata fiind in continua dezvoltare. Diferenta intre tv online gratis si tv online contra cost este calitatea.Site-urile care ofera streaming contra cost ofera o calitate excelenta, comparata cu cea a televizoarelor, plus o grila bogata de canale.

Oricum nici calitatea streaming-ului oferit de site-urile de tv online nu e de neglijat, mai ales ca acestea sunt gratis.

onesitetv.com, desi e gratis, ofera o calitate buna a streamingului, mai mult, TVR HD se poate urmari la calitatea HD, comparabila cu claritatea oferita de televizoare. Una dintre diferente intre gratis si contra cost este: – platformele gratis au nevoie de mai multe  programe instalate (playere), in comparatie cu cele contra cost care dezvolta streamingul pentru un singur player.

onesitetv.com ,pentru canalele romanesti, are nevoie de Sopcast (acasa TV, PRO TV, Discovery Channel,HBO Romania), Windows  Media Player 10, plus plugin-ul pentru Mozilla Firefox daca se foloseste ca browser in loc de Internet Explorer (Mynele TV, TVR 1, TVR HD, Kiss TV, OTV), Acrobat Flash Player 10 de la Adobe (Antena3, Realitatea, The Money Channel).

Streaming-ul pentru canalele italiene este construit pe platforma Microsoft SilverLight si trebuie instalat runtime-ul Silverlight (Rai Uno, Rai Due, Rai Tre).

Site-ul ofera legatura directa catre descarcarea programelor necesare in sectiunea download si, totodata, in subsolul paginilor canalelor este specificat si navigatorul recomandat pentru vizionarea fiecaruia in parte.

Personal, am ales sa urmaresc canale romanesti pe onesitetv.com, pentru calitatea buna a imaginii, avand foarte rar intreruperi de emisie, in comparatie cu alte site-uri, si pentru o organizarea clara a canalelor. E un site prin care se poate naviga usor direct catre ce esti interesat, publicitatea fiind prezenta in limita bunului simt.

Comentariile sunt inchise