Unitati turistice de cazare nou-noute in statiunea Sinaia!!

Din acest sezon, mai exact de la 1 decembrie 2013 in statiunea Sinaia vor fi inaugurate mai multe unitati de cazare noi. Investitorii au fost foarte multumiti de felul cum decurge turismul in zona si s-au gandit dupa iarna trecuta sa mai deschida cateva locatii turistice dat fiind faptul ca in perioada sarbatorilor dar si imediat dupa, localitatea este atat de solicitata incat cu greu mai poti gasii un loc de cazare liber, mai ales daca nu ai facut rezervare din timp. Cateva vile / pensiuni isi vor deschide portile turistilor incepand cu aceasta iarna. Proprietarii promit servicii de calitate, confort si intimitate la tarife care mai de care mai atractive.

Una dintre unitatile noi care ne-au atras atentia se gaseste intr-o zona deosebita chiar langa statia de telecabina si pare sa promita vacanta de vis. Unitatea se gaseste pe internet sub numele de Vila Pandora Sinaia. Aceasta este formata din 6 camere , 3 duble si 1 apartament cu 3 camere, toate spatiile fiind renovate recent, amenajate si utilate astfel incat dumneavoastra sa dispuneti de tot confortul necesar unui sejur de vis, cel putin asa se lauda proprietarii vilei.

In perioada sarbatorilor de iarna tarifele de cazare Sinaia vor incepe de undeva de la 100 lei / nopate camera pana la 400 lei/noapte. Preturile difera in functie de clasificarea unitatii respective, de pozitionarea acesteia fata de partii, de serviciile oferite si facilitatile incluse in pachet. Pentru a mai prinde locuri libere va recomandam sa nu mai stati pe ganduri si sa va rezervati din tipm locul. De obicei pentru a vi se pastra camera rezervata se achita un avans, contravaloarea unei nopti sau 2 de cazare, in functie de pretentiile proprietarilor. Daca renuntati la rezervare trebuie sa stiti ca avansul nu este returnabil in cele mai multe dintre cazuri.

Alegeti cele mai frumoase locatii de cazare din statiune si petreceti o iarna grozava alaturi de familie sau prieteni!!

Comentariile sunt inchise