Unitatile de cazare Busteni isi asteapta oaspetii cu surprize si de Dragobete!

In luna februarie a fiecarui an s-a format o adevarata traditie in a serba Valentine`s Day ( de catre cei mai moderni/tinerii) sau Dragobetele – ziua iubirii, pe care romanii o numesc sarbatoarea noastra si care are loc pe data de 24 februarie! Multi dintre patrioti nu accepta Valentine`s Day, sau Sfantul Valentin deoarece spun ca aceasta este doar o sarbatoare imprumutata si nu ne apartine plus ca avem si noi o zi cu aceasi tematica si anume Dragobetele.

Proprietarii unitatilor de cazare Busteni, si nu numai, au impanzit internetul de oferte promotionale care mai de care mai atractive pentru cei care doresc sa serbeze aceste evenimente la munte! Poti petrece alaturi de jumatatea ta un weekend la munte la tarife foarte mici sit e poti bucura de o multime de surprize pregatite de catre manageri hotelurilor/pensiunilor. In aceasta perioada o noapte de cazare in statiunea Busteni poate incepe si de la 80 lei/noapte/ camera dubla si poate creste in functie de clasificarea unitatilor de cazare si de facilitatile oferite. Daca te numeri printer cei care nu sarbatoresc Valentine`s Day insa asteapta c nerabdare Dragobetele, poti intra pe site-urile de specialitate si iti poti rezerva locul de cazare dorit in Busteni.  Inca mai ai sanse sa prinzi o ofera buna si sa te bucuri de cateva zile relaxante in statiune alaturi de perechea ta!

Anul acesta fi original si renunta la inimioarele de plus sau ciocolata! Achizitioneaza un pachet promotional pentru un weekend la munte si fa-ti jumatatea fericita! Cu siguranta va fi incantata de un asemenea dar. Pentru a beneficia de reduceri substantiale, fa-ti rezervarea din timp deoarece daca iti cauti cazare in momentul sosirii in statiune s-ar putea sa ai surpriza neplacuta sa nu mai gasesti ceea ce-ti doresti sau preturile sa fie mult mai mari! Profita de cele mai bune oferte!!

Comentariile sunt inchise