Username disponibil in retele sociale

cautare useriMulti dintre voi, sunt sigur ca stiti ce sunt acelea retele sociale. Deasemenea, multi dintre voi, pariez ca aveti cel putin un cont pe una din acestea, ati avut cel putin un blog, ati folosit cel putin odata servicii de pe internet, care necesita logare.

De cele mai multe ori, la fiecare logare daca nu ma insel, foloseati sau folositi un username.

Si dupa acel username, poate ca erati cunoscuti sau sunteti cunoscuti in tot internetul. Ei bine, asta si pentru faptul ca nu folositi atatea username-uri cate site-uri aveti in lista celor pe care le folositi, ci folositi de obicei acelasi username, pentru a fi recunoscuti “oriunde va duceti”.

Acest “oriunde va duceti” bineinteles ca e impropriu spus, insa dupa cum vedeti, secolul vitezei si al internetului duce inevitabil la mutarea locurilor de intalnire. Astfel ajungem sa facem conferinte pe skype, audio si video, grupuri pe facebook, evenimente tot acolo. Si atunci, nu inseamna oare ca existam mai mult in online –unii dintre noi, ce-i drept- decat in offline?

Ba da, si la fel cu in offline nu folosim 10 nume si doar unul, asa si in online este recomandat sa procedam. Nu 100 de username-uri sa nu ne cunoasca nimeni, ci unul singur sa avem un nume si in online.

Dar ca sa nu mai lungim vorba, iata cum trebuie sa procedati pentru a vedea ce username-uri sunt ocupate in anumite retele sociale.

Exista o unealta romaneasca, de cautare useri. Cu ajutorul acesteia, puteti afla ce username-uri sunt ocupate si in ce retele sociale, si puteti astfel sa va alegeti unul, care sa fie disponibil in toate retelele pe care vreti sa va logati.

Aceasta unealta de cautare useri in retele sociale este gratuita si nu necesita logare pentru a efectua cautari.

Procesul de cautare username, se realizeaza aproape instant, fiind necesare doar cateva secunde pentru afisarea rezultatelor.

Comentariile sunt inchise