Usi antiincendiu din lemn la UsiRezistenteLaFoc.ro!

usa din lemn rezistente la focDa, ati vazut bine, usile pe care vi le recomandam azi in calitate de usi antiincendiu sunt confectionate din lemn si sunt disponibile in magazinul nostru UsiRezistenteLaFoc.ro.

Cu totii stim ca lemnul este un material foarte combustibil si care, pe langa faptul ca ia foc foarte usor, arde si foarte repede. Asta este foarte adevarat, insa mai sunt cateva lucruri pe care nu le stiti, care fac lemnul rezistent la foc un timp de la 30 pana la 60 de minute. Aproape ca este incredibil, insa cu anumite tratamente care se aplica lemnului il fac pe acesta sa devina ignifug timp destul de lung pentru ca pompierii sa ajunga si sa lichideze incendiul.

usa din lemn rei 60Poate va intrebati de ce aveti nevoie de usi antiincendiu. Iar asta este cea mai buna intrebare pe care puteti sa o puneti pentru a intelege de ce lumea si-a batut capul si cu usile astea ca sa le faca rezistente la foc. Ei bine, raspunsul este unul care ar trebui sa va faca sa va ganditi imediat la o astfel de investitie. Si o parte din el vi l-am oferit putin mai sus. Toata ideea care sta la baza acestor eforturi de a face usile rezistente la foc este aceea de a opri un incendiu de a ajunge dintr-o incapere in alta si de a crea mai multe pagube.

In acest spirit, sunt usi de lemn rezistente la foc cu REI 30 si cu REI 60. Asta inseamna ca vor rezista la foc 30, respectiv 60 de minute. Acesta este o perioada, asa cum spuneam mai sus, destul de lunga pentru ca pompierii sa ajunga si sa izoleze si sa lichideze focul. Iar acest lucru nu poate fi decat ceva de dorit in cazul unui astfel de eveniment neprevazut.

Si mai este inca un lucru bun daca alegeti usile de pe UsiRezistenteLaFoc.ro. Acesta este faptul ca acestea se bucura de un design profesionist foarte frumos.

Comentariile sunt inchise