Usi de interior dintre cele mai frumoase pe Usi-interior.eu

Mereu ne dorim ca locuinta sau casa noastra sa arate cat mai bine, sa fie totul perfect si exact asa cum ne dorim. Pentru asta, avem nevoie si de usi de interior cat mai frumoase. Pentru acest lucru, cele mai mai bune variante sunt usile de interior de tip folie decor.


usi albe Minimax
In magazinul online Usi-interior.eu exista 17 game de usi de intrior de acest tip. Avem usile Norma, 3 modele de usi in culori pale, foarte naturale cu sau fara geam opac. Usile Minimax au design-uri mai minimaliste, albe, care se potrivesc perfect in orice casa. Apoi sunt Usile Decor, disponibile in diverse culori, insa cu un design bazat pe forme geometrice, simple, simetrice.

Usile de interior Stil au un design care se axeaza pe linii subtiri pe suprafata sticlei din acelasi material ca si restul usii. Usile de interior Londra sunt caracterizate de design in relief si culoarea alba. Usile Focus sunt usi impartite in doua de o sticla opaca pe toata inaltimea usii cu diverse motive, iar culoare lor este wenghe.

Usi StilUsile Nova sunt caracterizate de linii curbe, in special peste suprafata sticlei, iar coloratia este diversa, in functie de gusturile fiecaruia. Usile Granddeco sunt foarte impunatoare, cu o imagine rigida, care se ajuta de cele mai multe ori de doua geamuri dispuse in paralel, pe lungimea usii. Ca si cele precedente, sunt disponibile in diverse culori. Usile laminate CPL sunt simple, insa sunt rezistente la frecari si la deteriorari. Ca sa aveti din ce alege, sunt disponibile intr-un numar mare de culori.

Usile Fit sunt usi de diferite culori care au ca si baza de design un patrat, mai mare sau mai mic, in functie de preferinte, care este multiplicat si plasat in linie dreapta in diferite parti ale usii. Usile Line sunt caracterizate prin linii din aluminiu pe usi plane, perfecte, in diferite pozitii. Usile Concept sunt usi cu geam foarte ingust de sticla multiplicat sau nu, in functie de preferintele dumneavoastra.

usi FocusUsile Aquarius sunt usi minimaliste, cu geam sub forma de patratele sau dreptunghuri perfecte. Usile Domino sunt caracterizate de geamuri de diferite latimi, dispuse pe orizontala. Usile Merano prezinta 4 dreptunghiuri pline sau cu geam, in diferite combinatii. Usile Modena si Virgo sunt ambele modele de usi superbe, moderne, cu design la fel de modern.

Toate usile prezentate se gasesc in magazinul Usi-interior.eu si se pot comanda de aici. Usile din imagine sunt, in ordine, Minimax, Stil si Focus.

Leave a Reply