Vacanta in Eforie Nord

Daca te decizi sa vii la mare cu familia statiunea Eforie Nord poate fii una din variantele potrivite. Statiunea a fost infiintata in 1894 odata cu un sanatoriu balneoclimateric. Statiunea se afla la 14 km de Constanta si ca si marime ocupa locul doi in topul litoralulul romanesc. In sud-vest se afla Lacul Techirghiol renumit pentru calitatea namolului in felul asta turistii veniti aici pot combina relaxarea cu tratamentul balnear.

Plaja este lunga de circa 3,5 km si are o latime 100 m, in partea de nord fiind mai ingusta ajungand pana la 20 m si este marginita de o faleza mare cunoscuta ca loc pentru recreere. Faleza atinge in unele locuri si 25 de metri oferindule turistilor un view exceptional. Aici plaja este perfecta pentru cei mici aici gasind multe magazine si pentru copii si o trecere lina in apa. Plaja este amenajata cu umblele si sezlonguri iar nisipul este foarte fin. Capacitatea de cazare in statiune este de 19000 de turisti, multi dintre sunt aici si pentru tratament, bazele pentru tratament fuctionale pe tot parcursul anului iar bine inteles ofertele de cazare in Eforie Nord in sezonul rece fiind la preturi foarte accesibile. Tratament cu bai de namol, bai galvanice, afuziuni alternante-dusuri si multe altele se pot efectua in centrele balneare ale statiunii. Tot odata la cativa km de Eforie Nord puteti gasi Splitalul balnear de recuperare Techerghiol.

Preturile pentru cazare sunt diverse, hotelurile dar si pensiunile din Eforie Nord iti pot oferii toate conditiile pentru ca tu sa te simtii multumit de sejurul tau la mare. Deci daca ai probleme de sanatate tratabile prin regimul balnear dar vrei sa te si relaxsezi  Eforie Nord este o alegere optima.

Comentariile sunt inchise