Vacanta la mare

Litoralul Marii Negre se bucura de un numar mare de statiuni, pe placul tuturor ce doresc sa il viziteze. Tarmul este extrem de variat cu golfuri, plaje, faleze si cordoane de nisip. In total “Riviera romaneasca” masoara 245 de km. Statiunile pe care cu siguranta le voi mai vizita de aici sunt Eforie Sud si Neptun. Parintii meu obisnuiau sa mearga in concediu in fiecare an, alternativ, la una din aceste doua statiuni. Inca de pe atunci am dezvoltat o simpatie deosebita pentru ele si am continuat cu traditia.

Statiunea Eforie Sud este cunoscuta si pentru bazele de tratament balneoclimaterice si mai pentru preturile mici in raport cu calitatea serviciilor oferite. Avem un numar mare de oferte ieftine de cazare in Eforie Sud pe care nu trebuie sa le ratam. Pensiunile ofera cazare in conditii excelente, iar serviciile sunt si ele pe masura. O atractie importanta o reprezinta “Baile reci” cu namol.

In Neptun vem intalni poate cele mai luxoase pensiuni si hoteluri, iar o mare parte din plaja este acoperita cu sezlonguri si umbrele. Desi preturile sunt mai piperate decat in celelalte staiuni punem gasi si cazare ieftina in Neptun.

Comentariile sunt inchise