Vacante accesibile in Sulina

Sulina , un oras localizat judetul Tulcea, in Delta Dunarii si este unul dintre cele mai vechi asezari din Romania. Cei ce vin la Sulina vin pentru plimbari cu barca si feriboatul pe Delta Dunarii. Altii vin pentru pescuit, Delta este unul din dintre cele mai bune locuri de pescuit din Romania tot odata sunt filmate majoritatea emisiunilor tv pentru pescari.

Sulina este dotata si cu plaja la Marea Neagra dar principal atractie ramane Delta; un loc ideal pe ce care vor sa petreaca vara in mijlocul naturii. Frumusetea acestui loc se reflecta in fiercare an in numarul mare de turisti. Plimbarile cu barca pe cele trei brate ale Deltei(Chilia, Sf. Gheorghe si Sulina) le trezeste de cele mai multe ori interesul turistilor care se pot bucura in plimbare de o fauna si vegetetie mirifica. Biodiversitatea deosebita reprezinta principala atractie 1100 specii de plante 325, specii de pasari si aproximativ 110 specii de pesti.

Ca orase din Delta cu port fuctional la Marea Neagra, Sulina este sigurul. Cazile sunt foarte accesibile in comparatie cu cele de pe litoral si munte iar pensiunile sunt decente. Ca atractii turistice putem gasi faimosulĀ cimitir maritimĀ unic in tara si in Europa, Farul din Sulina construit in 1802, Turnul de Apa si multe altele. Daca va place Dunanea si cautati liniste Sulina este unul dintre locurile potrivite.

 

Comentariile sunt inchise