Vacante all inclusive

Vacantele sunt atat de speciale pentru noi toti. Ele reprezinta momentele de relaxare totala si de detasare de viata cotidiana. Deoarece cel mai mult timp il petrecem muncind, dorim sa ne bucuram de ele in compania familiei sau prietenilor.

Agentiile de turism ne pun la dispozitie o gama larga de oferte din care sa alegem pe cea care este mai apropiata de nevoile si dorintele noastre.  Printre aceste “oferte speciale” putem enumera vacante early booking, oferte last minute si nu in cele din urma oferte all inclusive.

Ofertele all inclusive au aparut ca o consecinta la multele necesitati pe care o vacanta le presupune.

Acest tip de oferte au incluse in pret costurile de cazare, masa si transportul. Unele acopera si taxele suplimentare legate de transport (de exemplu taxa de aeroport sau taxele care se platesc la sosirea la destinatie, in cazul vacantelor realizate in afara tarii).

In momentul de fata numarul de cereri cel mai mare se realizeaza pentru Bulgaria, deoarece serviciile puse la dispozitia turistilor sunt de calitate si la un pret mult mai acceptabil decat la noi in tara. Costurile ieftine ale locurilor de cazare de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, ii atrag pe romani si nu numai.

Oferte all inclusive Bulgaria au sanse sa reuseasca sa castige mai multi turisti romani pe litoralul bulgaresc decat la litoralul romanesc, situatie ce ar afecta dramatic turismul Romaniei.

Comentariile sunt inchise