Vama Veche, preferata de romani si toamna!

In ciuda faptului ca vara a trecut de ceva timp , destul de multi romani se pare ca au ramas cu dor de Vama si au revenit pe litoral pentru a se relaxa chiar daca n-au avut posibilitatea sa faca plaja sau baie in mare. Proprietarii unitatilor de cazare Vama Veche se declara surprinsi dar totodata multumiti de faptul ca si in lunile octombrie si noiembrie, datorita vremii excelente, nu au intraziat sa apara cativa turisti. Este adevarat numarul acestora este unul relativ mic dar totusi multumitor pentru aceasta perioada a anului. Intrebati de ce au ales sa-si petreaca weekendul in Vama Veche , cativa turisti au raspuns ca vara aceasta nu au avut timp sa vina pe litoral atat de mult cat si-ar fi dorit si datorita vremii s-au hotarat sa mai respire pentru ultima ora pe acest an aerul sarat de mare si sa se bucure de plimbarile pe plaja.

Statiunea Vama Veche devine neincapatoare in fiecare sezon estival si este preferata de toate tipurile de oameni. Aici veti gasi si locatii scumpe dar majoritatea sunt pentru orice buzunar. Cei mai multi dintre turisti sunt oameni obisnuiti care nu dispun de surse financiare foarte mari si care doresc sa se distreze fara inhibitii sau fara sa fie judecati dupa modul in care sunt imbracati sau se comporta, cum s-ar practica in statiunea Mamaia dupa parerea lor.

Vama Veche nu este singura statiune estivala care a fost vizitata si toamna, printre preferintele turistilor s-au aflat si statiunile Mamaia, Mangalia sau 2 Mai. In Mamaia o mare parte din turistii sunt straini si au ajuns aici in urma unui tur prin Europa. Acestia s-au declarat foarte impresionati de frumusetea locurilor noastre si au promis ca vor reveni cat de curand.

Revenind la subiectul principal, ne bucuram ca romanii au inceput sa vina pe litoral si toamna si au dat fuga spre munte cum se obisnuieste. Si la mare ai ce face pe o asa vreme frumoasa: picnicuri in aer liber, plimbari romanticE pe plaja, apus de soare pe plaja, etc. si toate acestea la cele mai mici tarife de cazare!

Comentariile sunt inchise