Vanzare si Inchiriere Imobiliare

Pentru a avea o locuinta in anul 2012 este cel mai greu pentru tinerii sau oamenii de rand, aceasta devenind o problema enorm de mare. Pentru a inchiria un apartament decent, mai ales in capitala, trebuie sa ai un venit mult peste cel mediu. O chirie pentru un apartament de 3 camera intr-o zona acceptabila costa in jur de 300 de euro, iar cel cu patru camere 400 de euro sau chiar mai mult, o garsoniera 200-250 de euro si asa mai departe. Pentru a cumpara un apartament sau inchiria, internetul ofera fel si fel de oferte cat mai convenabile pentru cei ce sunt dornici de a achizitiona un imobil si cei interesati cauta vanzari si inchiriei imobiliare pentru a se interesa cat il costa tot ceea ce nesita sa cumperi un imobil.

Daca o persoana doreste sa inchirieze un imobil cel mai convenabil ramane tot internetul, aici cel ce doreste inchirierea  unui apartament vorbeste direct cu cel ce inchiriaza imobilul si se hotaresc la un pret, pe cand daca in caz cel ce doreste inchirierea imobilului se duce la o agentie de imobiliare acestia percep o taxa de un anumit procentaj din suma achitata de cumparator pentru inchirierea imobilului plus chiria in avans pentru cateva luni.

Asamblurile rezidentiale sunt cele mai cautate de tinerii din Bucuresti care au un salariu destul de mare, achizitionarea unui apartament sau garsoniera in asamblurile rezidentiale fie facandu-se cu banii jos, fie prin programul prima casa. Aceste asambluri rezidentiale sunt cele mai potrivite pentru cei ce au nevoie de liniste, pentru cei ce vor sa isi intemeieze o familie. Singurul inconvenient la aceste complexe rezidentiale, este acela ca la majoritatea dintre ele se afla in suburbiile orasului, si pentru a ajunge in oras proprietarul care cumpara imobilul trebuie sa dispuna de un autoturism pentru ca in zonele acestea nu circula nici un mijloc de transport in comun, iar pentru a te deplasa in locurile unde ai nevoie, poti chema taxiul, acesta fiind foarte costisitor.

Comentariile sunt inchise