Vara incendiara la Costinesti

Statiunea Costinesti este mai mult decat o locatie de vacanta, o simpla statiune la malul marii, este un simbol distractiei si al tinerilor . Aici se aduna cei mai multi tineri in vacantele de vara, in tabere sau in concediu. Multi dintre noi am ramas cu cele mai frumoase amintiri, petrecute alaturi de “gasca de la 20 de ani”.¬† Este locul unde te intalnesti cu prietenii de distractie¬† din toate colturile tarii. Acitvitatile sunt difersificate, de la sporturi nautice pana la concerte in aer liber, oferite de faimosi cantareti si Dj straini.

Nu ai nevoie de multi bani, deoarece gasesti la tot pasul oferte de cazare in Costinesti, care satisfac toate gusturile si buzunarele. Desi preturile sunt accesibile, cu siguranta, te vei intoarce acasa fara un ban, pentru ca ai unde cheltui, de exemplu: bilete la concerte, in cluburi, terase, restaurante si multe altele. Aici nu trebuie sa iti faci planuri de vacanta, trebuie doar sa iti iei prietenii cu tine si un bagaj, iar planurile vor veni la tine de cum ai pus piciorul in statiune. Vei cunoaste oameni noi, fara prejudecati, care vor doar sa se distreze indiferent de orice.

Vara asta se anunta a fi incediara pe plaja si nu trebuie sa ratati sansa unui concediu de vis, deoarece ofertele de cazare Costinesti 2012 sunt prima alegere a celor mai multi tineri romani si poate chiar din afara.

Comentariile sunt inchise