Vechiul si clasicul Pac-Man a revenit

Nu exista nici o persoana în lume, care nu a jucat un joc cool si uimitor – Pac-Man, care este, probabil, cel mai faimos joc arcade cele mai cunoscut si renumit. Clasicul joc Pac-Man a revenit, dar într-o versiune noua. Pentru toti iubitorii de jocuri retro! Aici va puteti bucura de o alta varianta buna de joc clasic iubit de milioane de oameni – “Pactime” – un joc arcade gratuit excelent, care va ofera un sentiment old-school in jocuri! Putini oameni stiu ca un joc original, Pac-Man a fost lansat de compania japoneza Namco în 1979 si a devenit incredibil de popular in toata lumea! De asemenea, Namco a lansat mai multe sechele. Deci, peste aproape peste 30 de ani Pac-Man a distrat milioane de fani. Eroul principal Pac-Man mult timp în urma a iesit din joc si a devenit o sursa de inspiratie pentru multe companii si deja a devenit o parte a unei culturi.

Ideea este aceeasi, cu exceptia un singur lucru: nu exista nici un labirint în joc, dar toate celelalte concepte de joc ramân la fel. Ar trebui ca  Pac-Man sa manânce sau sa evite toate lucrurile, care se îndreapta spre el, nu exista structuri incurcate in labirint, dar aceasta nu face jocul mai putin provocator. La fel ca si în PacMan-ul vechi, ar trebui sa evite fantome si sa manânce produse alimentare si fantome comestibile si va va aduce puncte în plus!

Acesta va ofera un timp sa te obisnuiesti cu controalele si, sincer vorbind, am gasit controalele un pic dezamagitoare. Aici un jucator foloseste tastele sageata pentru a muta la stânga si de dreapta, dar este un pic mai lent.

Comentariile sunt inchise