Viacon Technologies

Daca sunteti in cautarea unei firme de constructii, firma ViaCon Technologies srl va vine in ajutor cu tot ceea ce aveti nevoie.

Viacon Tehnologies, membru al grupului Viacon stabilit in Suedia si Norvegia din 1986, este producator si furnizor ale unor game largi de produse pentru infrastructura rutiera si feroviara .

Grupul se orienteaza catre oportunitati noi de afaceri si extindere permanenta in Europa . Viacon ofera solutii remarcabile prin consultanta tehnica profesioanala si produse de calitate superioara.

Produsele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt: structuri , structuri flexibile din otel si otel ondulat, poduri modulare, teava congregata, teava congregata elicoidala, geocompozite, geocelule, geomembrane, geogrile, parapeti, din gama de produse PecorOptima, HelCor, MlutiPlate, SuperCor, Acrow.
Tehnologia modulara utilizata de Acrow faciliteaza livrarea rapida a elementelor si rapiditate in asamblare. De peste 40 de ani sistemele Acrow sunt folosite peste tot in lume, incluzand toate cele 50 de state ale Americii, toate cele 13 provincii si teritorii ale Canadei, Australia, Zambia si teritoriile dintre ele.
Acum aceste solutii sunt prezente si in Europa prin intermediul grupului ViaCon.
Prin combinarea rapida a pieselor modulare se pot construi poduri perfecte pentru nevoi specifice, asamblate si deschise traficului in termen de cateva zile pana la cel mult cateva saptamani.
Prin dublarea placilor, unitatile modulare pot mari deschiderea podului si pot creste capacitatea portanta insemnand varianta perfecta pentru orice proiect special. Utilizand sistemul Acrow se pot proiecta si executa deasemenea poduri mobile cu functionalitatea unui ascensor, pentru a favoriza traficul naval pe un rau. Un pod simplu din placi prefabricate este deseori solutia cea mai buna.

Apelati cu incredere la serviciile Viacon Tehnologies pentru produse de calitate superioara si fiabilitate maxima.

Comentariile sunt inchise