Vine frigul, am incaltaminte de iarna

cizme medii MojitoVremea se raceste din ce in ce mai mult si trecem incet, incet, de la imbracaminte subtire la una tot mai groasa si, in principiu, mai calduroasa. Acesta este mersul natural al lucrurilor si ne-am obisnuit deja cu asta. Asadar de fiecare data cand incepe sa se racoreasca ne schimbam tinuta, cu tot cu incaltamintea. Si poate chiar incepand cu incaltamintea.

Este foarte important atunci cand vine frigul sa ne protejam picioarele de racoare si sa incepem sa purtam incaltaminte corespunzatoare pentru acest sezon, adica incaltaminte de iarna dama. Aceasta este denumirea lor generala, insa in aceasta categorie intra ghetele, cizmele de toate felurile si, la ocazii speciale, pantofii.

ghete BonnevilleNoua, femeilor, ne place foarte mult ca avem ocazia sa schimbam garderoba de vara pe cea de iarna, ca sa mai schimbam aspectul nostru cu care poate ne-am obisnuit deja cu unul nou, adaptat la temperaturile si precipitatiile de afara. Insa asta nu presupune schimbarea completa a stilului de imbracaminte cu care eram obisnuite. Trebuie doar sa il adaptam la sezonul rece, care include si toamna. De fapt avem noroc ca trecerea de la un sezon la altul nu este foarte brusca si ca avem aceste sezoane de tranzitie, pentru ca astfel putem sa tranzitam si noi de la tinuta de vara la cea de iarna mai usor.

Pentru a ne face trecerea mai usoara, StoneCreek a pregatit o colectie impresionanta de cizme si de ghete din toate brandurile disponibile in magazinul online. Bucurati-va de timpul pe care il mai aveti inainte de a ne cuprinde cu totul frigul si cumparati-va incaltaminte de iarna dama pentru ca sa fiti pregatite pentru orice va veni.

Leave a Reply