Volkswagen-piese originale si aftermarket

Lansat anul acesta, noul Golf 7 va fi disponibil in showroom-urile din Europa incepand cu toamna acestui an. Noul Golf este construit pe noua platforma a Grupului Volkswagen, MQB, e mai usor cu pana la 100 kg fata de generatia anterioara si mai economic cu pana la 23%. In plus, acesta ofera mai mult spatiu pasagerilor,portbagajul a fost extins cu 30 de litri ajungând la un total de 380 de litri, este dotat cu  sistemul multi-collision care permite franarea automata a autovehiculului dupa un impact, reducand astfel sansele unei a doua coliziuni si cu inovatorul sistem PreCrash, care detecteaza posibilitatea unui accident luand o serie de masuri pentru siguranta pasagerilor. Volkswagen a pastrat liniile conservatoare, dar are in acelasi timp o noua parte frontala, faruri si stopuri redesenate. La interior finisajele sunt mai elegante, în timp ce panoul central cuprinde un display mare, touchscreen, de cel pu?in 7 inci.

Noul Golf 7 va fi propulsat de noile motoare Volkswagen pe benzina si diesel. Noile motoare au  incorporate sitemele stop-start si cel de regenerare a energiei. Motoarele pe benzina au o capacitate de 1.2 l, 1.4 l si dezvolta o putere de 85, respectiv 140 de cai putere. Motoarele diesel  sunt de 1.6 l cu 105 cai putere si de 2.0 l cu 150 de cai putere. Consumul este foarte mic, 3,8l/100 km pentru cel mai mic diesel si 4,8 l/100 km pentru motorul 1.2 benzina.

Desi sunt recunoscute pentru calitatea ireprosabila si fiabilitate, autoturismele Volkswagen au nevoie de piese de schimb pentru a functiona ireprosabil, cu atat mai mult cu cat soselele din Romania nu sunt nici pe departe la fel de bune ca cele din tara mama, Germania, sau alte tari din Europa.

Daca ai nevoie de piese auto Volkswagen, iti recomandam magazinul online de piese auto. Acesta este o alternativa pentru magazinele auto, scutindu-te insa se efort si de timpul pierdut in cautarea pieselor auto de care ai nevoie. Pe site puteti achiziona la cele mai bune preturi piese originala Volkswagen sau piese aftermarket Volkswagen de la producatori consacrati in domeniul auto. Incepand  cu sisteme de franare, sisteme de esapament, sisteme de inchidere, sisteme de tractare, sisteme de incalzire sau de aer conditionat, elemente de distributie si transmisie, elemente de caroserie, ambreiaj, suspensii, pompe de combustibil, bujii, rulmenti, bielete si terminand cu ulei de motor, filtre,acumulatori si becuri, toate acestea le gasesti in catalogul nostru, cu livrare in toata tara.

Comentariile sunt inchise