VW Touareg Edition X – aniversarea de 10 ani

In urma cu 10 ani cei de la Volkswagen aveau sa lanseze, in cadrul Salonului Auto Paris, prima versiune a unui dintre cele mai populare SUV-uri din ultimii ani si anume VW Touareg.
Masina a luat startul in mai multe editii ale celui mai celebru rally raid, Paris Dakar. A fost pliotat de piloti celebri precum Carlos Sainz, campion mondial de raliuri. Sainz a castigat cu un prototip VW Touareg si in Dakar, fiind unul dintre cei mai complecsi piloti din lume. Atat vara cat mai ales iarna, pe zapada, VW Touareg si-a dovedit din plin capacitatile.
In aceata toamna constructorul german a decis sa lanseze o editie limitata aniversara a acestui minunat SUV, VW Touareg Edition X. Avand acest nume sugestiv VW Touareg Edition X, versiunea vine cu o serie de modificati si dotari de lux. La interior clientii gasesc piele Napa de culoare maro cusuta cu o ata care ofera un superb contrast. Cusatruile constrastante se gasesc pe schimbatorul de viteze, volan, dar si pe covorase. Plafounul acestei editii aniversare are un look exclusivist prin acoperisul panoramic cu trapa care este actionata in mod electric.
La exterior Touareg Edition X vine cu jante din aliaj Moab pe 19 inch echipate conform unor informatii neoficiale cu anvelope GoodYear, o culoare personalizata ce poarta numele Moonlight Blue Pearl Effect si care este disponibila doar in lista de optiuni. Farurile sunt cu LED-uri pe fundal negru.
Ca motorizare VW Touareg Edition X poate fi echipat cu unul din cele 5 motoare oferite de germani atat pe benzina cat si diesel. Cel mai mic motor este unul V6 TDI ce dezvolta 204 CP.
Pe piata germana pretul de pornire al lui Touareg Edition X este de 61025 dolari.

Comentariile sunt inchise