Web design – Experienta mea cu firme de web design

Nu stiu daca ati observat dar, in ziua de azi cam toate firmele au un site web, care se zice ca este o investitie meritata, si chiar profitabila. M-am gandit, hai sa fac si eu un site (desi nu ma pricep la realizarea unuia), deci am inceput sa caut si eu pe internet firme de web design, respectiv firme care au deja un site reusit sa vad cu cine le-a creat designul web. Am gasit cateva pagini web foarte interesante, care au fost realizate de o firma web design chiar din Cluj, compania se numea EDGE Web Design Cluj. Mi s-au parut foarte interesante creatiile lor, si am inceput sa ma documentez mai in detaliu de ei. In scurt timp am gasit siteul si portofoliul lor, unde erau postate o colectie de pagini web foarte interesante, bine realizate si gandite. M-au convis doar uitandu-ma la siteurile realizate de aceasta echipa de web design, atat pentru firme din Romania, cat si pentru companii mari din strainatate. Dupa asta m-am interesat cum se creeaza un site mai exact, care sunt etapele de web design, si am gasit mai multe metode de realizare.

Am contactat firma web design si am discutat despre metodele gasite de mine in legatura cu crearea de siteuri web. Metodele gasite de mine erau fie facute cu WordPress fie scrierea codului de la zero. Reprezentatul firmei de web design mi-a explicat foarte clar care este diferenta dintre aceste doua metode de creatie. Prima mea optiune ar fi fost cu WordPress, deoarece mi s-a parut destul de popular; multe siteuri, bloguri se realizeaza cu aceasta metoda de web design, si sa fiu sincera m-a convins ceea ce am vazut. Insa la firma de web design EDGE Web Design Cluj, mi s-a spus cu totul altceva. Mi-au explicat ca tot ceea ce se poate realiza cu WordPress, se poate crea si scriand codul de la zero. Ceea ce m-a lamurit erau limitele de lucru a WordPressului, astfel  am luat decizia sa mergem pe metoda de scrierea codului de la zero. Aceasta era decizia optima, deoarece daca vroiam sa am un site bine realizat, de care sa fiu sigura ca va functiona, atunci acela trebuie facut ca atare, adica de la zero.  Echipa de dezvoltare nu a avut nici o dificultate pe care n-ar fi putut sa o rezolve. Au fost foarte creativi si cooperativi. Au realizat mai multe schite de design din care puteam alege care-mi placea cel mai mult. Toate designurile erau in perfecta armonie cu compania mea, deci a fost o decizie grea, deoarece toate erau asa de bune, incat abia ma putea decide pe care il doream.

Va pot spune cu cea mai mare sinceritate ca decizia de colaborare cu aceasta firma de web design a meritat, si chiar s-a dovedit ceea ce tot auzisem. Investitia a meritat pe deplin si s-a dovedit faptul ca promovarea afacerii cu un website potrivit poate fi un mare beneficiu pentru o companie. Daca intradevar doriti un site care sa lase impresia potrivita, iar clientii s-o viziteze si chiar sa devina clientii dumneavoastra; nu ezitati sa cautati firma de web design EDGE Web Design Cluj, deoarece sunt unii dintre cei mai buni in domeniu!

Comentariile sunt inchise