ZEOLITUL, DARUL NATURAL

Zeolitul format la contactul navei vulcanice incandescente cu apa marii, are calitati terapeutice extraordinare. El este incarcat cu sarcina ionica negativa si are Capacitate de Schimb Cationic(CEC). Prin aceasta capacitate el absoarbe cationic contaminantii din organism, si in acelasi timp cedeaza catre organism: Calciu, Magneziu, Sodiu si Potasiu, elemente  vitale pentru sanatatea noastra.

Zeolitul este:

                    Detoxifiant

                    Antioxidant

                    Reglatorul PH-ul organismului

                    Imunomodulator

                    Antitumoral.

 

Medicina Naturista trateaza organismul uman in integralitatea sa. Acesta este conceptul Holistic. Sunt 4 etape: Detoxifierea, Deparazitarea, Tratamentul si Intretinerea. Zeolitul, prin calitatile sale extraordinare, participa activ in toate aceste  etape. In etapa de Deparazitare trebuie asociat cu produse specifice, iar in etapa de Tratament, in anumite afectiuni trebuie asociat cu un Probiotic si eventual cu alte produse, functie de afectiune si de raspunsul organismului la tratament. Noi, cu ajutorul medicilor cu care colaboram, construim linii de tratament adecvate fiecarei afectiuni. Asadar Medicina Naturista trateaza Cauza spre deosebire de Medicina Alopata care trateaza doar Efectul.

 

 

Tratamentul cu Zeolit produce ameliorari pana la vindecare in urmatoarele afectiuni: Intoxicatia cu metale grele, Intoxicatia cu pesticide, Intoxicatia cu xenoestrogeni, Afectiuni tumorale, Cancer de prostata, Cancer de piele, Psoriazis, Diaree, Infectii Intestinale, Gastrita hiper-acida, Ulcer Gastric, Deficiente Imunitare, Infertilitate la barbati, Autism, Colon Iritabil, Infectii Urinare, Piatra la Rinischi, Bila lenesa sau strangulata, Steatoza Hepatica, Icter, Hepatita Virala, Ciroza, Constipatie Severa, Infectii pulmonare, Afectiuni Cardiace si Circulatorii, etc.

 

Conform FDA, Agentia Americana pentru Controlul Hranei si al Medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate.

 

In anumite afectiuni, zeolitul trebuie asociat cu un probiotic si anume cu Stemulin, dar si cu alte produse naturiste de exceptie cum ar fi  Germaniu Organic, Reishi Ganoderma-ciuperca minune, Resveratrol, Cartilaj de rechin Pacifica, Osteopen, etc. Toate liniile noastre de tratament incep asadar cu zeolit si functie de situatie, asociem acest mineral extraordinar cu alte produse  naturale foarte eficiente. Am creat astfel posibilitatea, prin produsele natuiriste pe care le folosim, de a trata in mod constant afectiuni grave ale societatii moderne. Zeolitul produs de Econatura este purificat 100% si micronizat astfel incat sa devina foarte eficient. Tehnologia patentata importata din SUA, face ca acest producator sa ofere pe piata europeana cel mai bun Zeolit. Este de altfel singurul producator care detine Patentul de Marca Inregistrata Zeolit in Romania.

 

Precautii: Cura cu Zeolit trebuie intrerupta cu doua zile inainte de sedinta de citostatice, si reluata dupa doua zile; aceasta deoarece zeolitul extrage litiul ce este administrat bolnavului in timpul sedintei de citostatice.

Contraindicatii: Cei care au suferit un transplant de organe sunt in permanenta sub supraveghere si administrare de imunosupresoare pentru ca organul transplnatat sa nu fie respins de organism. Cu alte cuvinte imnunitatea lor este redusa fortat in permanenta. In aceset conditii, zeolitul care este un imunomodulator, este total contraindicat.

 

Pnentru informatii si comenzi rapide apelati la telefoanele afisate pe blog, sau completati formularul Comanda Produse Econatura. Blog: http://www.intrainclubbio.blogspot.com

Livrarea se face in max. 48 ore prin Curierat Rapid.

 

Comentariile sunt inchise