Zuma Pearls Chain

Zuma Pearls Chain este un joc zuma in adevaratul sens al cuvantului. Acest joc zuma este extrem de dificil datorita vitezei crescute de curgere a bilelor. Nu va speriati, totusi. Datorita indemanarii dvs. si a broscutei care arunca bilele, zuma Pearls Chain va permite trecerea la nivelele superioare. Bazati-va pe spiritul de observatie si pe indemanare pentru finalizarea fiecarei runde din zuma Pearls Chain.

Cum se joaca jocul zuma Pearls Chain

Zuma Pearls Chain, produs de Free-Online-World.com, face parte din categoria de jocuri de tip arcade. Broscuta testoasa colecteaza bile de diferite culori. Ceea ce trebuie sa faceti dvs. este sa o ajutati sa potriveasca culorile.

Daca ati mai jucat alte jocuri cu bile, cu siguranta stiti ca in momentul in care pozitionati 3 bile de aceeasi culoare, una dupa alta, acestea dispar. Totodata, cu cat aveti mai multe potriviri, cu atat cresc sansele ca jocul Zuma Pearls Chain sa va ofere un bonus.

Siragul de bile se misca foarte repede, asa ca nu trebuie sa-l lasati sa depaseasca limita opusa a traseului.

Dimensiunile jocului Zuma Pearls Chain sunt de 600×450 pixeli, ceea ce confera un spatiu de manevra destul de ridicat. Cu toate acestea, datorita vitezei acestui joc zuma, este posibil sa nu va dati seama cand mouse-ul iese din aria de joc, comenzile date neavand eficienta maxima sau chiar pot avea efect zero.

Broscuta testoasa este pionul principal al acestui joc zuma si este pozitionata in centrul plansei de joc. Miscarea broscutei se face in jurul axei sale, cu ajutorul mouse-ului. Fiti foarte atenti deoarece este posibil ca, fiind captivati de joc, sa nu va dati seama de locatia mouse-ului.

Bila care urmeaza este tinuta in gura de broscuta, fapt ce va permite vizualizarea culorii ce trebuie a fi aruncata. Aveti suficient timp sa faceti potrivirile, nu trebuie decat sa va concentrati. Aruncarea bilei se face prin apasarea butonului stanga al mouse-ului.

Comentariile sunt inchise